TV2CONNECT
- Full Service NarrowCasting -

Breng de juiste boodschap naar uw bezoekers met reclame, informatie & infotainment op digitale displays

Hardware

TV2Connect adviseert klanten over hardware en systemen voor professionele instore radio en tv. We hebben een hechte relatie met leveranciers van robuuste en kwalitatieve beeldschermen en mediaspelers met WiFi. Zo kunnen we onze klanten de beste apparatuur leveren tegen aantrekkelijke tarieven.


Gerenommeerde partners

Beeldschermen en mediaspelers worden met narrowcasting veel intensiever gebruikt dan bij thuisgebruik. Het is daarom geen overbodige luxe te kiezen voor professionele hardware die tegen een stootje kan. En waarvoor garantie en service goed zijn geregeld. TV2Connect werkt samen met gerenommeerde partners als Samsung en LG (displays), Paso en Marantz (audio), Vogels en SmartMetals (ophangsystemen) en Kramer (bekabeling).


Innovaties

TV2Connect is altijd op de hoogte van nieuwe mogelijkheden voor narrowcasting op locatie. Van inbouwbeeldschermen in het winkelschap tot ‘Scan & Touch’-technologie. En van draadloze aansturing van mediaspelers tot beeldschermen met een ingebouwde mediaspeler.


Installatie

Met een eigen installatiedienst en internationale partners kan TV2Connect de installatie van de benodigdheden voor narrowcasting in binnen- en buitenland verzorgen.


Service

TV2Connect heeft een eigen servicedesk en logistieke afdeling. Service Level Agreements worden op maat samengesteld en hebben als basisservice een 24/7 telefonische helpdesk en technische monitoring van mediaspelers op afstand door het TV2Connect serviceteam. Deze basisservice kan worden uitgebreid met een on-site reparatie/SWOP service binnen een gewenste responstijd.


XRC® services

Support & adres

Noorderbaan 12
5388 RB Nistelrode
Noord-Brabant
Netherlands

T: 088 - 229 02 99
F: 088 - 229 02 98

E: info@xrc.nl

Contact

Via formulier