TV2CONNECT
- Full Service NarrowCasting -

Breng de juiste boodschap naar uw bezoekers met reclame, informatie & infotainment op digitale displays

Narrowcasting

TV2Connect verzorgt voor tientallen winkelketens programmering, onderhoud en beheer van narrowcasting programma’s. Daarbij worden items en commercials van de klant gemixt met informatieve en onderhoudende items die de doelgroep aanspreken. De verschillende componenten worden verweven tot een vloeiende en dagelijks wisselende programma’s. Deze vinden via onze servers automatisch hun weg naar de mediaspelers op locatie of worden desgewenst klaargezet om te downloaden.


Effectief maatwerk

TV2Connect verzorgt de complete programmering en beheer van narrowcasting programma’ss voor winkelketens en formulebedrijven. Fragmenten en commercials van de klant mixen we met informatieve en onderhoudende items tot dagelijks wisselende programma’ss. Deze worden centraal verstuurd naar mediaspelers op locatie.


Updates

Met TV2Connect van XRC® houd je zelf volledige controle over narrowcasting. Bepaal zelf online wanneer je wat uitzendt. Stem inhoud en vormgeving van de programma’ss af op jouw bedrijf. Maak heel eenvoudig eigen fragmenten en combineer die met andere aantrekkelijke inhoud.


Webtool

Als het niet mogelijk of te kostbaar is om mediaspelers aan te sluiten op internet biedt TV2Connect een handige dienst. Updates worden via een eenvoudige webtool klaargezet voor één vestiging of een groep van vestigingen. De vestiging logt in en download het nieuwe programma op een USB-stick of geheugenkaart. Deze kan daarna in de rechtstreeks in het beeldscherm. We noemen dit CMS for USB.


Creatieve inhoud op maat

Professionele video-ontwerpers en mediaspecialisten van XRC® ontwikkelen templates, fragmenten, animaties, commercials en andere inhoud op maat voor klanten. Tegen een aantrekkelijk tarief en een vaste prijs vooraf.


Zo werkt het

  • Productie en samenstelling programma’s door TV2Connect.
  • Updates centraal verstuurd naar mediaspelers op locatie.
  • Uitzending programma op beeldschermen in koopomgeving.

Meer weten over TV2Connect?

Ga naar TV2Connect

XRC® services

Support & adres

Noorderbaan 12
5388 RB Nistelrode
Noord-Brabant
Netherlands

T: 088 - 229 02 99
F: 088 - 229 02 98

E: info@xrc.nl

Contact

Via formulier