TV2CONNECT
- Full Service NarrowCasting -

Breng de juiste boodschap naar uw bezoekers met reclame, informatie & infotainment op digitale displays

Een rijk en compleet programma

Absoluut uniek zijn de vele programmaonderdelen waarmee je je eigen narrowcasting programma’s kan samenstellen. Door verschillende compononenten te combineren maak je een goed en gevarieerd programma.


Videotemplates

Makkelijk, snel en altijd in stijl

Met onze videotemplates maak je je eigen filmpjes online, zodat je eigen narrowcasting programma ook echt een videoprogramma is. We hebben videotemplates voor elk denkbaar segment en voor elke specifieke omgeving. Maak ze volledig passend in je eigen huisstijl en voeg teksten, logo’s en kleuren in een handomdraai toe. Kies uit videotemplates met bewegende achtergrond, tekstanimatie en een intro, videotemplates waar je zelf plaatjes in kan voegen of filmpjes.


Live widgets

Vers van de digitale pers

Het allerlaatste nieuws over jouw favoriete onderwerp? We brengen het live naar je scherm! Kies uit live widgets van NU.nl, voetbaluitslagen van de KNVB, foto’s van National Geographic, strips van Fokke & Sukke, filmnieuws van Filmvandaag, segmentgebonden feeds zoals gezondheidsnieuws en beursnieuws.


Social Media

Integreer social media

Publiceer al je berichten via jouw eigen sociale media kanalen direct op het scherm. Je toont automatisch het laatste nieuws van jouw Twitter timeline of Facebook account. Maar je kan ook je statusupdates publiceren of een interessante #hashtag volgen.


Eigen content

Laat zien wat je in huis hebt

TV2Connect heeft voor jou de meest handige en mooie templates ontwikkeld. Maar als je zelf fotos of video’s hebt, kun je die natuurlijk ook toevoegen aan jouw programma. Het tonen van een Powerpoint of een webpagina is ook zo gedaan.


Entertainment

Lifestyle, glamour, film, muziek en meer

Voor elke denkbare doelgroep bieden we verschillende korte entertainmentprogramma’s. Zo kun je eigen acties, promoties en informatie afwisselen met boeiend beeld om wachtende klanten te vermaken. Maandelijks verzamelt onze redactie de laatste film- en gametrailers en lifestyle weetjes in onze videomagazines. Vergeet de traditionele leesmap. Met elke maand een nieuw pakket ben je altijd op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws.

Meer weten over de hardware?

Ga naar Hardware

XRC® services

Support & adres

Noorderbaan 12
5388 RB Nistelrode
Noord-Brabant
Netherlands

T: 088 - 229 02 99
F: 088 - 229 02 98

E: info@xrc.nl

Contact

Via formulier